Latest Posts

Kevättervehdys Ladygolfareille!

Pienestä takatalvesta huolimatta uusi golfkausi on jo aivan nurkan takana! Jos mailasi lepäävät vielä varaston perukoilla, on juuri nyt sopiva aika kaivaa ne jälleen esiin ja suunnata katseet kohti uutta golfkautta. Koronakurimuksen jatkuessa voimme olla ikionnellisia tästä terveysturvallisesta lajista, jonka olemme valinneet ja jota saamme turvallisin mielin harrastaa. Toivottavasti tänä kesänä saamme myös uusia harrastajia ja entistä useampi nainen ja tyttö löytää tiensä tämän hienon lajimme pariin!

Koronan vuoksi ulkomaan pelireissut jäivät useimmilta viime talvena väliin ja nyt polte kentälle on tietenkin entistä kovempi. Alkuvuoden lyöntivuorot Patruuna Areenassa toki hieman tätä pahinta poltetta lievensivät, kuin myös perinteiset Marin vetämät ”Draivia kroppaan”

sunnuntaijumpat, jotka ovat pitäneet huolta siitä, että kauden alussa ei tarvitse ihan pökkelönä lähteä svingailemaan. Mahtavaa, että seuramme on mahdollistanut meille kaikille näin upeat maksuttomat talviharjoittelumahdollisuudet ja toivottavasti saamme niille jatkoa myös tulevina vuosina!

Perinteiset keskiviikon Naistenillat starttaavat keskiviikkona 5.5 klo 18.00. Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan kokoontuminen klubilla/ ladolla klo 17.50, jonka jälkeen jakaannumme peliryhmiin. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja peli-iltoja jatketaan viikoittain läpi koko kesän. Ilman pelioikeutta pelaaville naisten illan green feen hinta on 10 euroa.

Tänä kesänä otamme naisten iltoihin mukaan myös pienen ”lisämausteen”, mahdollisuuden osallistua kesän ”Pistekuningatar” sekä ”Vuoden lintubongari” kilpailuihin. ”Vuoden lintubongari”- kisan ideana on, että klubille tuodaan kunniataulu, johon merkitään naisten illoissa tehdyt birdiet ja kauden lopussa eniten ”pirkkoja” tehnyt nainen palkitaan.

”Pistekuningatar”- kisa puolestaan on pistebogeynä pelattava kisa, johon kerätään kierroksia koko kesän ajan ja lopussa mukaan lasketaan kesän neljä parasta kierrosta. Kisoihin osallistuminen ei kuitenkaan ole millään tavalla pakollista, vaan naisten iltoihin saa halutessaa osallistua aivan niin kuin ennenkin, ilman tuloskortin täyttöä, kesästä ja hyvästä peliseurasta nauttien!

Naisten iltojen lisäksi järjestämme kesän mittaan muutakin toimintaa, josta tiedotamme lähemmin naisten WhatsApp- ryhmässä. Jos et vielä ole mukana ryhmässä niin jätähän meille tai klubille yhteystietosi, niin lisäämme sinut ryhmään. Kesän aikana on mm. tarkoitus järjestää Marin vetämiä, tunnin mittaisia kursseja pelin eri osa-alueisiin liittyen sekä myös mahdollisesti pelireissuja lähikentille jos kiinnostuneita lähtijöitä löytyy riittävästi.

Mahtavaa golfkesää kaikille, nähdään kentällä!

Kirsi ja Katja

fbt