Kenttämme

Tietoa pelaajille sekä yksityiskohtainen kenttäesittely

Kenttä muodostuu yhdeksästä väylästä ja täyteen pelikierrokseen pelataan kenttä kahteen kertaan.

Jokaisella väylällä on neljä lyöntipaikkaa. Voit pelata joko Klubikierroksen tai Masterkierroksen. Klubikierros pelataan aina samoilta lyöntipaikoilta (naiset punaisilta tai sinisiltä ja miehet keltaisilta tai valkoisilta). Masterkierros pelataan joka toinen väylä klubiteeltä ja joka toinen takateeltä (naiset pun/sin, miehet kelt./valk.)

Kierrosten (18 reikää) pituuseroksi tulee naisilla 240m ja miehillä 250m. Kierrosten erot pakottavat pelaajat valitsemaan väylillä erilaisen pelistrategian, joka tuo lisää mielenkiintoa peliin.

Klubi- ja masterkierroksilla on molemmilla omat slope taulukot ja tuloskorttinsa.

Härmä Golfiin valmistuu vuoden 2021 aikana 3 lisäväylää, näin kenttä laajenee 12 väyläiseksi kokonaisuudeksi. Myös Range uudistetaan ja siirretään uuteen paikkaan.

SLOPETAULUT

Väyläesittely

Esittelyn avulla voit hioda taktiikkasi valmiiksi jo kotona

Katso esittelyvideo

Väylä 1 / 10

Peli alkaa jännittävällä avauksella lammikon yli tai varmistellen sen vasemmalle puolelle, jossa kenttä viettää lammelle päin. Etuvasemmalla vaanii metsä.

Katso esittelyvideo

Väylä 2 /11

Avauksessa on pitkälyöntisten syytä varoa väylän poikki virtaavaa puroa. Lisäksi väylän oikealla puolella oleva lampi vaikeuttaa lähestymistä. Tällä väylällä on kentän haastavin greeni, joka on kaksitasoinen, pitkä ja bunkkereiden ympäröimä.

Katso esittelyvideo

Väylä 3 / 12

Pitkä väylä, jonka avauslyönti vaatii pelaajalta tarkkuutta, sillä kapean kannaksen molemmin puolin virtaa puro. Vesi vaanii myös greenin takana. Bunkkereita greenin edessä ja vasemmalla.

Katso esittelyvideo

Väylä 4 / 13

Lyhyt par kolmonen. Greeniä ympäröivät bunkkerit ja oikealla haastetta luo vesi.

Katso esittelyvideo

Väylä 5 / 14

Haastava väylä hyvällekin pelaajalle. Avauslyönnin tulee olla tarkka, jotta se osuu kapealle väylälle. Lähestymislyönnin välissä oleva puro haastaa lähestyjän.

Katso esittelyvideo

Väylä 6 / 15

Kohtalaisen vaikea ylämäkeen pelattava greeni, jossa kallistukset greenialuetta  ympäröiviin bunkkereihin.

Katso esittelyvideo

Väylä 7 / 16

Melko pitkä par nelonen, jossa haastetta alusta loppuun. Alussa väylän oikealla puolella vaanii out of bound. Lähestymislyönnille haastetta luo leveä, mutta  syvyyssuunnassa lyhyt greeni. Juuri ennen greeniä on puro, joka voi aiheuttaa
harmia huolimattomalle.

Katso esittelyvideo

Väylä 8 / 17

Pitkä par nelonen. Uloslyönti vaikeaa, sillä alussa väylä on kapea ja metsä vaanii molemmin puolin. Pitkälyöntisen avaajan haasteena vasemmalla puolella  sijaitseva lampi.

Katso esittelyvideo

Väylä 9 / 18

Pitkä par kolmonen. Haasteellinen kummulla sijaitseva greeni, jota ympäröi  kaikilta suunnilta bunkkerit.