Kenttämme

Tietoa pelaajille sekä yksityiskohtainen kenttäesittely

Uudistunut kenttä muodostuu kahdestatoista väylästä ja täyteen pelikierrokseen osa väylistä pelataan  kahteen kertaan.

10.7 alkaen käytössä uudet väylät!

Puistomainen golfkenttä Ylihärmässä. Suhteellisen tasa-maastoisia väyliä reunustavat lukuisat eri puulajit ja pensaat. Haasteen kentälle antavat lukuisat bunkkerit, sekä lähes jokaiselta väylältä löytyvä vesielementti. Myös kentän poikki kulkeva ’naarasluoma’ antaa pelaajille oman mausteen peliin. Uudet kolmen väylää tuovat mukavan lisähaasteen pelaajille, mm. griinit poikkeavat huomattavasti profiililtaan vanhoista.

Jokaisella väylällä on neljä tiiauspaikkaa, valkoinen, keltainen, sininen ja punainen. Yksityiskohtaiset mitat löydät oheisesta tuloskortista.

Kenttä on erinomaisessa kunnossa, Tervetuloa Härmään pelaamaan!

SLOPETAULUT

Tuloskortti

Väyläesittely

Esittelyn avulla voit hioda taktiikkasi valmiiksi jo kotona

Katso esittelyvideo

Väylä 1

Peli alkaa jännittävällä avauksella lammikon yli tai varmistellen sen vasemmalle puolelle, jossa kenttä viettää lammelle päin. Etuvasemmalla vaanii metsä.

Katso esittelyvideo

Väylä 2

Avauksessa on pitkälyöntisten syytä varoa väylän poikki virtaavaa puroa. Lisäksi väylän oikealla puolella oleva lampi vaikeuttaa lähestymistä. Tällä väylällä on kentän haastavin greeni, joka on kaksitasoinen, pitkä ja bunkkereiden ympäröimä.

Katso esittelyvideo

Väylä 6

Pitkä väylä, jonka avauslyönti vaatii pelaajalta tarkkuutta, sillä kapean kannaksen molemmin puolin virtaa puro. Vesi vaanii myös greenin takana. Bunkkereita greenin edessä ja vasemmalla.

Katso esittelyvideo

Väylä 7

Lyhyt par kolmonen. Greeniä ympäröivät bunkkerit ja oikealla haastetta luo vesi.

Katso esittelyvideo

Väylä 8

Haastava väylä hyvällekin pelaajalle. Avauslyönnin tulee olla tarkka, jotta se osuu kapealle väylälle. Lähestymislyönnin välissä oleva puro haastaa lähestyjän.

Katso esittelyvideo

Väylä 9 / 15

Kohtalaisen vaikea ylämäkeen pelattava greeni, jossa kallistukset greenialuetta  ympäröiviin bunkkereihin.

Katso esittelyvideo

Väylä 10 / 16

Melko pitkä par nelonen, jossa haastetta alusta loppuun. Alussa väylän oikealla puolella vaanii out of bound. Lähestymislyönnille haastetta luo leveä, mutta  syvyyssuunnassa lyhyt greeni. Juuri ennen greeniä on puro, joka voi aiheuttaa
harmia huolimattomalle.

Katso esittelyvideo

Väylä 11 / 17

Pitkä par nelonen. Uloslyönti vaikeaa, sillä alussa väylä on kapea ja metsä vaanii molemmin puolin. Pitkälyöntisen avaajan haasteena vasemmalla puolella  sijaitseva lampi.

Katso esittelyvideo

Väylä 12 / 18

Pitkä par kolmonen. Haasteellinen kummulla sijaitseva greeni, jota ympäröi  kaikilta suunnilta bunkkerit.